Hoomz

Full 1
Wij zijn Hoomz
Wij gaan er echt voor.
Full 1
HOOMZ_Logo_Cirkel_FC_2023

De mensen achter Hoomz

Hoomz is niet zomaar een koop en verkoopsite van woningen. Het is een platform dat beheerd wordt door echte mensen, met een passie voor vastgoed en een missie om de perfecte match tussen kopers en verkopers te vinden.

Het team achter Hoomz bestaat uit ervaren vastgoedprofessionals die de lokale vastgoedmarkt op hun duimpje kennen. Zij weten hoe belangrijk het is om goed naar de wensen van kopers en verkopers te luisteren, om zo een naadloze transactie te garanderen.

Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of jouw huidige woning wilt verkopen, het team van Hoomz staat voor je klaar. Zij bieden persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces, vanaf het eerste contact tot aan de overdracht van de woning.

Aangenaam,

De kern van onze boodschap:

Wij zijn Hoomz, hét makelaarskantoor voor de nieuwe generatie

Wij zijn Hoomz, het moderne makelaarskantoor voor de nieuwe generatie. In deze snel veranderende wereld zijn wij er om jou te begeleiden bij het kopen of verkopen van een woning. Bij ons draait alles om maatwerk en persoonlijke aandacht. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte woning of de juiste koper voor jouw huis.

Ons team van enthousiaste en ervaren makelaars staat voor je klaar om je te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen rondom de aan- of verkoop van je woning. We geloven in een transparante werkwijze en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen in het proces.

Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

wij zijn Hoomz:

📞 Nicole – De Binnendienst Wonderwoman

Nicole is onze binnendienst wonderwoman. Achter de schermen houdt zij alles draaiende en zorgt ervoor dat elk detail wordt afgehandeld. Van administratie tot planning, Nicole is de spil waarop het hele team vertrouwt.

🏘️ Coen – De Analytische Strateeg

Coen is onze analytische strateeg. Met zijn schat aan marktkennis en geavanceerde analytische vaardigheden, helpt hij verkopers om de juiste prijs voor hun woning te bepalen. Coen is de man met het plan, en hij zorgt ervoor dat elk vastgoedavontuur een succes wordt.

🏠 Martijn – De Visionaire Makelaar

Martijn is onze visionaire makelaar. Met een scherp oog voor de nieuwste trends in vastgoed, loodst hij kopers en verkopers door het onvoorspelbare vastgoed landschap. Martijn staat bekend om zijn uitstekende onderhandelingsvaardigheden en zijn vermogen om de beste deals te sluiten.

🏡 Thom – De Charmante Connector

Thom is onze charmante connector. Hij heeft een natuurlijk talent voor het begrijpen van de wensen van zijn klanten en het vinden van de perfecte match. Thom is jouw vertrouwde gids op de zoektocht naar je droomhuis, en hij doet dit altijd met een glimlach.

 

Kunnen wij je helpen?

Stel ons gerust al je vragen, we nemen graag de tijd.

Bel ons

Ma t/m vr van 9.00 tot 17.30 uur
Za en Zo Gesloten

Mail ons

Wij doen onze uiterste best om jou nog dezelfde werkdag een reactie te geven.

Contactformulier

Wij zorgen dat de juiste specialist contact met je opneemt.